021-345.41.10 office@dipet.ro

Turnuri de racire cu circuit deschis

Departamentele de productie furnizeaza instalatia Voghera pentru construirea a doua tipuri de turnuri de racire cu circuit deschis, si anume TAA și TC, adaptate diferitelor scopuri in diferite domenii industriale.

 

Turnuri de racire seria TAA

Turnul de racire cu tiraj indus din seria TAA este proiectat si realizat pentru a satisface toate aplicatiile in care sunt necesare turnuri de racire de inalta eficienta si costuri reduse de functionare.

Proiectat pentru a optimiza raportul L/G in interiorul unitatii, cu optimizarea consecventa a puterii de intrare si reducerea costurilor de operare - turnul de racire TAA este astazi un punct de referinta pe pietele mondiale ale aplicatiilor HVAC datorita celor mai scazute niveluri de zgomot din aceasta categorie, impreuna cu un consum redus de energie si costuri de operare reduse.

 

Turnuri de racire seria TC

Seria TC este proiectata si realizata pentru a satisface toate aplicatiile in care sunt necesare racitoare pentru turnuri de racire cu eficienta ridicata si costuri de operare reduse. Fiecare turn de racire cu circuit deschis TC este fabricat din otel zincat la cald Z-725 si este echipat cu ventilatoare centrifugale cu intrare dubla cu rotor cu palele curbate inainte.