021-345.41.10 office@dipet.ro

Comercializarea echipamentelor de ventilaţie, climatizare și tratare a aerului

Prezentare companie

  • Despre noi

Dipet Servcom este o companie specializată în comercializarea echipamentelor de ventilaţie, climatizare și tratare a aerului, pentru aplicaţii rezidenţiale, comerciale și industriale. Produsele de calitate și soluţiile tehnice complet oferite, ne recomandă ca una dintre cele mai importante companii care evoluează în acest domeniu. 

  • Produse și soluţii complete

În relaţia cu partenerii noștri, asigurăm cele mai bune soluţii prin selectarea echipamentelor potrivite din punct de vedere tehnic și comercial. Pentru îndeplinirea tuturor cerinţelor, folosim în alegerea echipamentelor programe de selecţie dedicate și oferim suport tehnic pe toată perioada desfășurării proiectului.

  • Distribuţia produselor

Prin intermediul reţelei de distribuţie și de service, dezvoltată la nivel naţional, venim în sprijinul tuturor clienţilor în cel mai scurt timp. Astfel facilităm accesul la produse, indiferent de soluţie, fie că este vorba de un singur echipament sau un sistem complet de ventilaţie sau climatizare. De asemenea, prin intermediul partenerilor noștri, oferim clienţilor servicii de consultanţă, proiectare, montaj și întreţinerea echipamentelor. 

  • Calitate și mediu

Echipamentele importate direct, sunt aprobate de un sistem de management al calităţii certificat ISO 9001. Toate brandurile pe care le importăm, Mitsubishi Electric, Emicon, Action Clima, Schneider Electric, Komfovent, Decsa, Sodeca, Brofer, Gebhardt-Stahl, Veab, Sonniger, General Filter respectă cerinţele ISO 9001 și sunt în conformitate cu standerdele ISO 14001 din punct de vedere al protecţiei mediului. 

  • Experienţă și echipă

Compania Dipet Servcom, dispune de o echipă cu experienţă ale cărei cunoștinţe tehnice și comerciale constribuie la alegerea celor mai eficiente soluţii. 

„De 20 de ani depunem eforturi permanente pentru a oferi produse și soluţii profesionale și pentru a stabili conexiuni puternice cu partenerii noștri. Orientarea în permanenţă asupra clientului și capacitatea de a lucra cu răspundere pentru a oferi soluţii competitive atât din punct de vedere tehnic cât și comercial, caracterizează cultura organizaţională a companiei noastre. Anii de experienţă și profesionalismul ne plasează în topul celor mai cunoscute firme din domeniul HVAC.”

Octavian Frusescu