021-345.41.10 office@dipet.ro

TC - Turn de racire cu circuit deschis

Turn de racire cu circuit deschis TC

Turn de racire cu tiraj indus

 

Turnul de racire cu tiraj indus din seria TC este proiectat si realizat pentru a satisface toate aplicatiile in care sunt necesare turnuri de racire de inalta eficienta si costuri reduse de functionare.

 

Structura si panouri


Toate structurile turnului de racire cu circuit deschis sunt realizate din tabla de otel zincat la cald Z-725 (acoperire zincata de 725 g/mp). Panourile sunt insurubate si sigilate pentru etanseitate perfecta la apa, completate cu unul sau mai multe guri de vizitare pentru inspectie interna. 

 

Bazin de apa

Seria TC consta dintr-un bazin de apa (cand este furnizat) din tabla de otel zincata la cald Z-725, completata cu fundul inclinat anti-legionella pentru a evita stagnarea apei. Bazinul de apa al acestui turn de racire cu circuit deschis consta dintr-o conexiune de iesire a apei cu filtru anti-vortex, o conexiune de purjare și deversare, o conexiune de apa de completare cu supapa de plutire, o grila de intrare a aerului din PVC armat, o purjare conducta. 

 

Schimbator de caldura

Turnul de racire TC este echipat cu pachetul exclusiv de umplere prin evaporare din folii de PVC sudate impreuna si modelate corespunzator pentru a optimiza turbulenta fluidelor in contracurent pentru a creste eficienta schimbului de caldura.

Sectiune ventilator

Turnul de racire TC este echipat cu ventilatoare axiale de ultima generatie, cu rotor echilibrat si pale reglabile cu profil de eficienta ridicat. Toate tipurile de ventilatoare axiale pot fi cuplate direct la motoare. Optional, motorul ventilatorului poate fi cuplat la ventilator utilizand transmisii cu curele si fulii sau folosind cutii de viteze unghiulare. Ventilatoare cu zgomot redus sunt disponibile la cerere.