021-345.41.10 office@dipet.ro

TAA - Turn de racire cu circuit deschis

Turnuri de racire cu ventilatoare centrifugale


Seria TAA este proiectata si realizata pentru a satisface toate aplicatiile in care sunt necesare racitoare pentru turnuri de racire cu eficienta ridicata si costuri de operare reduse. Fiecare turn de racire cu circuit deschis TAA este fabricat din otel zincat la cald Z-725 si este echipat cu ventilatoare centrifugale cu intrare dubla cu rotor cu palele curbate inainte.

 

Structura si panouri 

Toate structurile turnurilor de racire cu circuit deschis sunt realizate din tabla de otel zincat la cald Z-725 (acoperire cu zinc de 725 g/mp). Panourile sunt insurubate si etansate pentru etanseitate perfecta la apa, completate cu unul sau mai multe guri de vizitare pentru inspectie interna.

 

Bazin de apa

Seria TAA consta dintr-un bazin de apa din tabla de otel zincat la cald Z-725, o conexiune de iesire a apei racite cu filtru anti-vortex, o conexiune de purjare si deversare, o conexiune de apa de completare completa cu supapa de plutire.

 

Schimbator de caldura

Turnurile de racire cu circuit deschis TAA sunt echipate cu pachetul exclusiv de umplere prin evaporare care, prin optimizarea turbulentei apei si a aerului din interior, permite realizarea unei eficiente energetice maxime. 

Sectiune ventilator

Ventilatoarele centrifugale din seria TAA sunt cu zgomot redus, echilibrate dinamic si montate pe arbori solizi sau tubulari, in functie de model. Rulmentii cu bile auto-lubrifianti permanenti si auto-aliniati completeaza domeniul de livrare.