021-345.41.10 office@dipet.ro

Gama VRF - Sisteme City Multi

        

Mitsubishi Electric: tehnologie ultramoderna si imbunatatiri continue

Calitate, inovatie si performanta a sistemelor VRF CITY MULTI

O oferta completa pentru incalzire, racire si producerea de apa calda menajera, ideala pentru hoteluri, blocuri de locuinte si sectorul tertiar. Instalatii unice, cu impact redus asupra mediului si economii mari de energie, cu management, monitorizare si intretinere de la distanta datorita sistemului cloud.

 

 

 

Linia Y

Sistemul cu doua tevi, impartit in zone, proiectat pentru functionarea in pompa de caldura

Liniile CITY MULTI Small (pentru aplicatii de mici dimensiuni) si liniile Y (pentru aplicatii de mari dimensiuni) utilizeaza un sistem de refrigerare cu doua tevi, care permite comutarea sistemului de la racire la incalzire, pastrand un climat interior constant in toate zonele. Unitatea exterioara compacta utilizeaza agent frigorific R410A si un compresor INVERTER pentru utilizarea eficienta a energiei. Prezentand o gama larga de unitati interioare ce permit flexibilitate in realizarea sistemului de tubulatura, seria CITY MULTI poate fi configurata pentru toate aplicatiile. Pana la 11 (linia Small) sau 50 (linia Y) de unitati interioare pot fi conectate pana la 130% din puterea exterioarei pentru a amplifica la maximum optiunile de design ale inginerului. Aceasta caracteristica permite climatizarea usoara a aerului in fiecare zona, cu dispozitive de control individuale usor de utilizat.

Linia R2

Primul sistem cu doua tevi din lume care raceste si incalzeste simultan

Linia CITY MULTI R2 ofera nivelul maxim de libertate si flexibilitate. Puteti raci o zona in timp ce incalziti o alta zona. Dispozitivul nostru exclusiv de tip BC controler face posibila racirea si incalzirea simultana pe doua tevi. Dispozitivul BC controler este baza tehnologica a seriei CITY MULTI R2. Acesta include un separator de lichid si gaz, care permite unitatii exterioare sa furnizeze un amestec de gaz fierbinte, pentru incalzire si lichid, pentru racire, toate prin aceeasi teava. Aceasta inovatie are ca rezultat reducerea la zero a risipei de energie prin eliminarea in mediul ambiental. In functie de capacitate, pana la 50 unitati interioare pot fi conectate pana la 150% capacitate conectata.

 

LINIA Y ZUBADAN

Aduce solutii confortabile pentru tot anul in climate extreme

Seria CITY MULTI ZUBADAN combina cel mai ridicat nivel de flexibilitate a aplicatiei si capabilitati puternice de racire si incalzire pentru a oferi confort maxim chiar si in cele mai reci zile ale anului, pana la -25 °C. Tehnologia din spatele acestei serii este un circuit Flash Injection care asigura cantitatea optima de agent frigorific in sistem prin intermediul unui compresor, printr-un orificiu de injectie proiectat special pentru a asigura o functionare deosebit de stabila. Astfel, ZUBADAN poate asigura o performanta de incalzire deplina chiar si la -15 °C si incalzire continua timp de pana la 250 minute intr-un singur ciclu, asigurand o performanta de incalzire fenomenala la temperaturi reduse.

Linia WY

Sistem ce foloseste ca sursa de energie apa care permite comutarea intre racire si incalzire

Linia WY prezinta toate beneficiile Seriei Y folosind unitati de condensare racite cu apa. Unitatile de condensare pot fi amplasate in interior, pentru a permite o flexibilitate de proiectare mai mare, fara limitare privind dimensiunea cladirii. In functie de capacitate, intre 17 si 50 unitati interioare pot fi conectate la o singura unitate de condensare cu sistem de comanda individualizat si/sau centralizat. Sistemul cu doua tevi permite toate solutiile CITY MULTI pentru a comuta intre racire si incalzire in timp ce se pastreaza o temperatura interioara constanta.

 

Linia WR2

Unitate avansata avand ca sursa de caldura apa care se bucura de beneficiile seriei R2

Linia CITY MULTI WR2 ofera toate avantajele seriei R2 cu beneficiile suplimentare ale unui sistem avand ca sursa de caldura apa, fiind adecvat unei game mai largi de aplicatii in blocuri turn, zone cu clima rece, zone de coasta, etc. Nu numai ca produce recuperarea caldurii de la unitatile interioare pe acelasi circuit frigorific cu doua tevi, dar produce si recuperarea caldurii prin circuitul de apa dintre unitatile sursa de caldura, reprezentand astfel un sistem economic.