021-345.41.10 office@dipet.ro

Flanse premium

      Flansele Gebhardt Stahl Premium este rezultatul dezvoltarii consecvente a sistemelor de flanse existente. Create cu un sistem unic de flanse cu alunecare, cu o imbinare stransa si cu batai duble.

     Flansele Premium 20, Premium 30 si Premium 40 cu etansant butilic injectat indeplinesc cele mai inalte cerinte in ceea ce priveste etanseitatea si obtin cu usurinta clasa de etansare D in conformitate cu DIN EN 1507 (certificat TÜV-Nord).

       In plus, flansele Premium au o alta caracteristica speciala: rigiditatea la torsiune a acestor flanse este de 20 de ori mai mare, in comparatie cu flansele de alunecare. De asemenea, ca urmare a imbinarii stranse, se formeaza o camera de colt extrem de rigida, astfel flansele si colturile formand o unitate rigida dupa ce sunt imbinate. Caracteristicile de manipulare si asamblare ale ramelor flanselor sunt influentate pozitiv de rigiditatea crescuta.

       Etansantul butilic injectat indeplineste cerintele DIN EN ISO 846, este fara solvent, fara silicon si permanent elastic.