021-345.41.10 office@dipet.ro

Coltare

     Coltarele sunt al doilea element indispensabil pentru producerea cadrelor de legatura pentru conducte dreptunghiulare. Doar interactiunea optima intre flansa și coltar permite cele mai bune rezultate posibile in ceea ce priveste etanseitatea, stabilitatea si usurinta de asamblare.

     Coltarele P, S si D ale Gebhardt-Stahl fac acest lucru exact si combina procesarea rationala cu stabilitatea si etanseitatea.

     Aici detaliile mici fac o mare diferenta - de gaurile pentru fixare sau aliniere, productia fara bavuri si multe altele.

     Fiecare detaliu serveste pentru a obtine o stabilitate maxima si o potrivire stransa. Datorita manevrabilitatii mai bune, se recomanda utilizarea cheilor inelare sau a cheilor cu soclu pentru insurubarea pieselor conductelor in loc de chei furca.

     Urmatoarele dimensiuni ale suruburilor sunt potrivite pentru conectarea cu surub a conductei: M8 pentru 20 de flanse, M12 pentru 30 si 40 de flanse.

     Pentru a oferi flexibilitate maxima, coltarele sunt disponibile in diferite modele - de ex. cu picior scurt, cu picior lung precum si coltare cu crestatura pentru asamblare fara presa de perforare.