021-345.41.10 office@dipet.ro

Uniflair WM – TELECOM

Unităţi monobloc cu instalare exterioară / interioara pentru aplicaţii telecom tip shelter

Unitățile de climatizare de precizie, asigura controlul temperaturii constante - sunt proiectate pentru a oferi cel mai inalt nivel eficienta de răcire si fiabilitate. Gama largă de opțiuni de configurare, permite acestor unități să fie utilizate in aplicatii multiple, atat IT ( Data Room / containere ) cat si non-IT ( Sali de telecomunicatii ).

Unitatea de racire a containerului este de tip monobloc, cu instalare pe peretele exterior sau interior.al containerului. Este conceputa pentru o intretinere uşoară si in siguranta , cu acces separat la controller, la baterii şi ventilatoare. Aceste unităţi sunt disponibile si în configuraţie Direct Free-Cooling, care printr-o clapeta motorizata  permite utilizarea aerului exterior pentru a asigura răcirea spatiului IT.

Beneficii

Caracteristici

  • Monobloc - Unitatea se instalează rapid şi uşor fără să fie nevoie de montaj conducte de refrigerant.
  • Controllerul monitorizează şi reglează activ capacitatea de răcire pentru a asigurarea unei  temperaturi corespunzătoare in sala serverului / telecomunicatii. Controlerul asigură vizibilitate asupra funcţionării şi stării unităţii.
  • Sistemul de răcire Direct Free-Cooling - utilizează aerul exterior când temperatura aerului ambiental poate susţine sarcina de răcire si temperatura corespenzatoare
  • Compresoare tip Scroll - Utilizeaza puţine piese mobile asigurand o fiabilitate şi durată de viaţă sporite.

Exploatare

  • Integrare sistemul de management al clădirilor - Trimite alarme şi puncte de date permiţându-vă să gestionaţi infrastructura critică a unei clădiri de la un singur sistem.
  • Controllerul - Asigură control proactiv şi monitorizare în timp real printr-un afişaj alfanumeric
  • Interfaţă de reţea - Asigură gestionarea prin conectarea dispozitivului la cele mai obisnuite sisteme BMS, inclusiv BACnet şi Modbus Funcţiile de notificare vă informează cu privire la probleme pe măsura apariţiei acestora

Intretinere

  • Acces uşor la componente - Permite înlocuirea/întreţinerea tuturor componentelor servisabile prin panourile/uşile frontale uşor accesibile.
  • Toate dispozitivele de monitorizare aferente unităţii permit întreţinerea preventivă şi o verificare funcţională a sistemului în timpul funcţionării.